Bil, Släp & DäckverkstadNågra av våra tjänster

Service

Bilar:

¤ Motor - Oljeservice, Basservice & Inspektionsservice, felsökning.

¤ Montering dragkrok

¤ Montering extraljus

Släpvagnar:

¤ Bromsservice

¤ Besiktningsgenomgång

¤ Försäkringsskador

Reparation fordon

AC- Service av kylsystem, påfyllning och åtgärd.

Broms - Slitagedelar, ABS, Bromshyudralik.

Avgas- Byte

Däck

Försäljning nya däck

Byte däck

Balansering

Skifte

Förvaring

På Skånberg's Garage erbjuder vi en omfattande lista av tjänster för din bil. Vår personal är specialiserad på allt från service och däckbyte till reparationer och kontroll av AC-system, bromsar och oljebyte m.m. Vi strävar alltid efter att ge högkvalitativ service och professionellt utförda arbete för att hålla din bil i toppskick. Kom in till oss så tar vi hand om din bils servicebehov.

Vi är i ett partnerskap med Autopartner som är en del av KG Knutsson. Det innebär god support och tillgång till tillförlitliga reservdelar med garanti.


Välkomna att lämna in och förvara era hjul i vårt däckhotell. Med däckhotell sparar du tid och utrymme hemma och slipper tunga lyft.
Kontakta oss om du har några frågor.

Vi kollar mönsterdjup och skulle däcken vara för slitna så talar vi om det och tillsammans tar vi fram förslag på nya däck.

Vinterdäck

När det är eller befaras bli vinterväglag behöver vi i Sverige använda vinterdäck. Här får du veta vad som gäller för vinterdäck för olika fordon.

Vinterdäck 1 december–31 mars

Från den 1 december-31 mars ska personbil klass I, personbil klass II, lätt lastbil, samt släpvagnar som dras av sådana fordon, vid färd på väg vara försedda med vinterdäck eller likvärdig utrustning när vinterväglag råder.  Vinterdäck kan vara dubbade eller dubbfria. Exempel på likvärdig utrustning är snökedjor eller sandspridare.

Definitionen av vinterväglag;

Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

Källa: Transportstyrelsen


 
 
 
 
Hjulskifte
Lagning av däck (Punktering)
Balansering
 
Däckhotell
Jag tar med däcken
Jag behöver nya däck
 
 
 
 

Boka tid